CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 17, 2013

tekanan perasaan..

assalmualaikum..

wahhh.. sudah lama sihh tak update blog...
ini kali wa kasi update ini blog


berbalik kepada tajuk aku tu.. TEKANAN PERASAAN.
haa.. nak tau pasai pa jadi lagu tuhh..
meyh sini cheq nk habak kt hang pa semua,,

aku tekanan betul duk kt merlimau ni,,,
banyak hal.. firstly.. kite mesti tak lari dari masalah duit.. walaupon gaji tu org kate bolehlah kalau hidup bujang
tapi aku nihh...?? manjang kering kontang.. sampai bayar kerete pon kadang pakai duit bapak gua,,
haishhhh. ape nak jadilah kan.

masalah yg kedua pulak.. ni lagi parah.. mak gua.. duk sebok tanya bakal menantu..
adohhh.. pening pale den.. aku awek pon xde.. celah mane plk nak dtg menantu.... gua masih muda lagi meyh.. superbike pon x beli lagi.. mc mne nk kahwin kannnnnnnnnn.. hahaha
belajar pon x hbs lagi nih.. hahaha

maslah yang ketiga.. berape tahun lagi aku nak duk kt merlimau fornia nih haaa..???
asik sangkut jeee.. tu lah.. belajar main-main lagi.. haaa kan dah sangkut.. org tue ckp xnak ikut...ni duk main je..kang dh kene repeat subjek.. poli ni pon sengal.. kenape die xnak lps  kan je budak bridging mcm aku nih. yg semakin hari semakin lembap otak die..biaselah.. kami nih dh tue.. umur pon dh 22..tahun depan 23.. semakin hari semakin nak lari dpt poli ni.. otak dh kearah kerje.. tapiiii.. apekan daye dah terlambat itu semua kannnnnnn....

yang keempat plk... ape ea..?? bagi aku cari dulu r... yg penting rumah kau sekarang kembali sunyi seperti dahulu kala.. betol org kate.. rumah ni sunyi tanpa budak kecik... patutlah mak gua tanye pasal menantu.. hahahahaahahahahaha.... gua sudah ngantok meyhhh... haha.. gua gerak dulu dehhhh...